πώς μπορώ να δω τον κωδικό πρόσβασής μου στο facebook από το τηλέφωνό μου

Rate this post

Καλωσορίσατε στον οδηγό ανάκτησης κωδικού πρόσβασης για το Facebook μέσω του κινητού σας τηλεφώνου. Σε αυτόν τον ενημερωτικό οδηγό, θα σας δείξουμε βήμα προς βήμα πώς να ανακτήσετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας όταν έχετε χάσει τον κωδικό πρόσβασής σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αποκαταστήσετε την πρόσβασή σας με ασφάλεια και άμεσα.

Επισκεφθείτε τη Σελίδα Εισόδου του Facebook

Ανοίξτε τον περιηγητή του κινητού σας τηλεφώνου και πληκτρολογήστε στη διεύθυνση του περιηγητή το www.facebook.com. Θα εμφανιστεί η σελίδα εισόδου του Facebook.

Πατήστε στο “Ξεχάσατε τον Κωδικό σας;”

Κάτω από τα πεδία για την είσοδο του email και του κωδικού πρόσβασης, θα δείτε το σύνδεσμο “Ξεχάσατε τον κωδικό σας;”. Πατήστε πάνω σε αυτόν τον σύνδεσμο για να συνεχίσετε στο επόμενο βήμα.

Εισαγάγετε τα Στοιχεία σας

Στη νέα σελίδα που θα εμφανιστεί, θα σας ζητηθεί να εισάγετε το email, το όνομα χρήστη ή τον αριθμό τηλεφώνου που συνδέεται με τον λογαριασμό σας. Εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία και πατήστε “Αναζήτηση”.

Επιλέξτε Μέθοδο Ανάκτησης

Στη σελίδα που ακολουθεί, θα σας παρουσιαστούν οι διαθέσιμες μεθόδοι ανάκτησης. Μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε έναν κωδικό επαναφοράς μέσω email ή SMS. Επιλέξτε τη μέθοδο που σας βολεύει και πατήστε “Συνέχεια”.

Επαναφέρετε τον Κωδικό σας

Αν έχετε επιλέξει τη μέθοδο επαναφοράς μέσω email, ελέγξτε το εισερχόμενο ταχυδρομείο στο email που έχετε καταχωρίσει. Αν επιλέξατε τη μέθοδο SMS, ελέγξτε το μήνυμα που θα λάβετε στο κινητό σας τηλέφωνο. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

  Πώς να καταλάβετε εάν η μπαταρία είναι υγιής

Με αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε να ανακτήσετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Facebook όταν έχετε χάσει τον κωδικό πρόσβασής σας. Ακολουθήστε τα βήματα με προσοχή για μια γρήγορη και αποτελεσματική ανάκτηση.

Είμαστε βέβαιοι ότι με αυτόν τον οδηγό, θα μπορέσετε να ανακτήσετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Facebook χωρίς καμία δυσκολία. Ακολουθήστε τα βήματα και αποκτήστε πάλι πρόσβαση στον εκπληκτικό κόσμο των κοινωνικών δικτύων!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πώς να σταματήσετε την καταρροή σε 5 λεπτά

Τι σημαίνει να ονειρεύεσαι ότι είσαι έγκυος;

Πώς μπορώ να ξέρω αν μου αρέσει σε έναν άνδρα Τοξότη;