“Θύμα” της κρίσης ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Ιδιαίτερα πιεσμένος είναι ο χρόνος του Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος αναγκάζεται να κάνει παραπάνω από μία δουλειές, εξαιτίας της κρίσης, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην Real. Να υποθέσω ότι ούτε το καλοκαίρι θα κάτσεις να κάνεις διακοπές και θα συνεχίσεις να τρέχεις τον γνωστό «μαραθώνιο». «Υπό κανονικές συνθήκες, θα κάνουμε περιοδεία με το «Άντρες έτοιμοι για όλα». Και σου λέω υπό κανονικές, γιατί θα πρέπει να το κλείσουμε νωρίς και όχι να ζούμε πάλι με την αγωνία για το αν θα περιοδεύσουμε ή όχι, όπως έγινε πέρυσι. Αν δεν κλειστεί νωρίς η δουλειά, θα κάνω κάτι άλλο». Άρα υπάρχει και άλλη πρόταση για το καλοκαίρι... «Υπάρχει και άλλη, αλλά προτεραιότητά μου είναι οι «Άντρες»! Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορώ να περιμένω πάλι, μια και ζω από τη δουλειά μου!» Αυτή η μακροημέρευση των «Αντρών έτοιμων για όλα» πού οφείλεται; Κάθε χρόνο λέμε «αφού το έχουν δει όλοι, πόσοι θα βρεθούν να πάνε» και όμως κάθε χρόνο γεμίζει πάλι το «Λαμπέτη»... «Δεν ξέρεις ποιο είναι το μυστικό; Υπάρχει μια μερίδα κοινού που έρχεται ξανά και ξανά στην παράσταση, δεν έχουμε μόνο θεατές που έρχονται πρώτη φορά. Και δεν είναι λίγοι οι «φανατικοί» μας, αφού πολλές φορές ακούμε τις ατάκες μας από κάτω πριν τις πούμε! Δεν είναι τέλειο αυτό»; Το δίδυμο Ρέππα-Παπαθανασίου με αυτό του το έργο δίνει και γέλιο και συγκίνηση, ρίχνοντας φως στην οικονομική κρίση που βιώνουμε όλοι. «Η κρίση «πρωταγωνιστεί» στο έργο, όπως και στη ζωή μας. Οι ήρωές του ή καταστράφηκαν από αυτή ή έχουν πληγές λόγω της σαρωτικής της δύναμης. Αλλά δεν το βάζουν κάτω και δεν παραδίδουν τα όπλα. Μάχονται -και μάλιστα από κοινού- για να μπορέσουν να μείνουν όρθιοι. Και αυτό το μήνυμα που περνά το έργο είναι -κατά τη γνώμη μου- πολύ ισχυρό! Πρέπει να αγωνιζόμαστε μαζί και να δίνουμε ο ένας το χέρι στον άλλο». Εσένα σε έχει «πληγώσει» η οικονομική κρίση; «Για να κάνω τόσες δουλειές και να μη μου φτάνει πια το 24ωρο, τι λες, δεν θα με έχει «πληγώσει»; Όπως όλους μας».
Rate this post

Ιδιαίτερα πιεσμένος είναι ο χρόνος του Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος αναγκάζεται να κάνει παραπάνω από μία δουλειές, εξαιτίας της κρίσης, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην Real.

Να υποθέσω ότι ούτε το καλοκαίρι θα κάτσεις να κάνεις διακοπές και θα συνεχίσεις να τρέχεις τον γνωστό «μαραθώνιο».

«Υπό κανονικές συνθήκες, θα κάνουμε περιοδεία με το «Άντρες έτοιμοι για όλα». Και σου λέω υπό κανονικές, γιατί θα πρέπει να το κλείσουμε νωρίς και όχι να ζούμε πάλι με την αγωνία για το αν θα περιοδεύσουμε ή όχι, όπως έγινε πέρυσι. Αν δεν κλειστεί νωρίς η δουλειά, θα κάνω κάτι άλλο».

Άρα υπάρχει και άλλη πρόταση για το καλοκαίρι…

«Υπάρχει και άλλη, αλλά προτεραιότητά μου είναι οι «Άντρες»! Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορώ να περιμένω πάλι, μια και ζω από τη δουλειά μου!»

Αυτή η μακροημέρευση των «Αντρών έτοιμων για όλα» πού οφείλεται; Κάθε χρόνο λέμε «αφού το έχουν δει όλοι, πόσοι θα βρεθούν να πάνε» και όμως κάθε χρόνο γεμίζει πάλι το «Λαμπέτη»…

«Δεν ξέρεις ποιο είναι το μυστικό; Υπάρχει μια μερίδα κοινού που έρχεται ξανά και ξανά στην παράσταση, δεν έχουμε μόνο θεατές που έρχονται πρώτη φορά. Και δεν είναι λίγοι οι «φανατικοί» μας, αφού πολλές φορές ακούμε τις ατάκες μας από κάτω πριν τις πούμε! Δεν είναι τέλειο αυτό»;

  πώς να ξέρω αν μια παντρεμένη γυναίκα με συμπαθεί

Το δίδυμο Ρέππα-Παπαθανασίου με αυτό του το έργο δίνει και γέλιο και συγκίνηση, ρίχνοντας φως στην οικονομική κρίση που βιώνουμε όλοι.

«Η κρίση «πρωταγωνιστεί» στο έργο, όπως και στη ζωή μας. Οι ήρωές του ή καταστράφηκαν από αυτή ή έχουν πληγές λόγω της σαρωτικής της δύναμης. Αλλά δεν το βάζουν κάτω και δεν παραδίδουν τα όπλα. Μάχονται -και μάλιστα από κοινού- για να μπορέσουν να μείνουν όρθιοι. Και αυτό το μήνυμα που περνά το έργο είναι -κατά τη γνώμη μου- πολύ ισχυρό! Πρέπει να αγωνιζόμαστε μαζί και να δίνουμε ο ένας το χέρι στον άλλο».

Εσένα σε έχει «πληγώσει» η οικονομική κρίση;

«Για να κάνω τόσες δουλειές και να μη μου φτάνει πια το 24ωρο, τι λες, δεν θα με έχει «πληγώσει»; Όπως όλους μας».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Σαμαράς πήρε τ’ όπλο του. Του Γ. Ανανδρανιστάκη

Γ. Βέλτσος: “Εμπιστεύτηκα στον Μαρμαρινό την “Αυτοκρατορία”.

Καταναλωτικα δανεια σε ανεργους