Θα σε πάρω να φύγουμε-Προσκλήσεις

Rate this post

Το mediasoup.gr εξασφάλισε προσκλήσεις για την Κυριακή 15/12 στις 19:30. Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και δηλώστε με σχόλιο, τη συμμετοχή σας, στο τέλος της ανάρτησης. Οι νικητές ενημερώνονται με προσωπικό μήνυμα στο email τους.

Mετά την τεράστια επιτυχία και τους 60.000 θεατές, η παράσταση «Θα σε πάρω να φύγουμε» (όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως «η παράσταση της χρονιάς»), το αφιέρωμα στην Αθηναϊκή Επιθεώρηση, επιστρέφει, μετά από απαίτηση του κοινού, για λίγες μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Badminton.

To μουσικοχορευτικό υπερθέαμα αφηγείται την ιστορία της Ελλάδας μέσα από την πορεία της επιθεώρησης. Πρωταγωνίστρια είναι η ίδια η «Κυρία Επιθεώρηση» που επιστρέφει στη σκηνή για να ταξιδέψει τον κομπέρ-εγγονό της πίσω στο χρόνο, στις σημαντικότερες στιγμές της. Στο σανίδι παρελαύνουν οι μυθικοί πρωταγωνιστές, οι αμίμητες ατάκες, οι σπουδαίες φωνές, τα αθάνατα τραγούδια, τα λαμπερά θέατρα της χρυσής εποχής της επιθεώρησης. Κι από κοντά η επικαιρότητα, οι πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές, η αστικοποίηση, η μοίρα της Ελλάδας – πάντα με χιούμορ και σατιρική διάθεση. H «Κυρία Επιθεώρηση», νυμφευμένη στην παράσταση μ’ έναν δεξιό, αλλά ερωτευμένη μ’ έναν αριστερό, διχασμένη ανάμεσα στο αστικό και το λαϊκό, το χιούμορ και τη σοβαρότητα, είναι η ίδια, η αιωνίως διχασμένη Ελλάδα.

  Πώς να φτιάξετε απολυμαντικό

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

“Θύμα” της κρίσης ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Πώς να φτιάξετε απολυμαντικό

Η Νομοθεσία για τα Online Καζίνο στην Ελλάδα: Παρόν και Μέλλον