Διοργανώνοντας το τέλειο πάρτυ έκπληξη!

4.8/5 - (6 votes)

Αν ένα από τα αγαπημένα σου άτομα έχει σύντομα γενέθλια, και ψάχνεις με ποιον τρόπο θα του δείξεις αυτή τη φορά την αγάπη σου, έχουμε τη λύση: διοργάνωσε ένα αξέχαστο πάρτυ έκπληξη. Είναι ο τρόπος για να τον εκπλήξεις, να τον περιποιηθείς και να του δείξεις πόσο σημαντικός είναι για εσένα. Τι χρειάζεται όμως για να διοργανώσει κανείς το απόλυτο πάρτυ-γενεθλίων έκπληξη;; 

Σίγουρα δεν είσαι ο μόνος που αυτή η ερώτηση τον προβληματίζει, κι έτσι η ομάδα των αρθρογράφων του mediasoup.gr αποφάσισε να συντάξει αυτό το άρθρο, με χρήσιμες συμβουλές και ιδέες, από τα πιο βασικά σημεία μέχρι τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες, για να θέσεις σε εφαρμογή με επιτυχία το σχέδιό σου!

  • Με ή χωρίς θεματική;

Η πρωταρχική απόφαση που καλείσαι να λάβεις για τη διοργάνωση του πάρτυ, είναι αν αυτό θα έχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα ή όχι. Και αν ναι, ποιο θα μπορούσε να είναι αυτό; Σκέψου τα ενδιαφέροντα του εορταζόμενου. Θα μπορούσε το θέμα να σχετίζεται άμεσα με κάποιο χόμπι, την αγαπημένη του ταινία (ή ήρωα αυτής), τον αγαπημένο του καλλιτέχνη, ή και κάποιο σημείο αναφοράς της μεταξύ σας σχέσης. 

  • Πού και Πότε;

Φυσικά η τοποθεσία και η ημερομηνία του πάρτυ, δεν είναι κάτι για να αποφασίσεις την τελευταία στιγμή. Φυσικά, καλού κακού, θα πρέπει να έχεις και μια εναλλακτική αν οι προσωπικές συνθήκες του εορτάζοντα κάνουν την πραγματοποίηση ανέφικτη.
Μόλις καθορίσεις το χωροχρονικό πλαίσιο, φτιάξε τη λίστα καλεσμένων και ενημέρωσέ τους.
Τρία σημεία είναι αυτά που απαιτούν τη μεγαλύτερη προσοχή: Πρώτον και κυριότερο, να μην αποκαλυφθούν ακούσια τα σχέδιά σου, δεύτερον να ανταποκριθείς αποτελεσματικά σε τυχόν σχέδια εορτασμού του ιδίου, και τέλος, να μην καλέσεις κάποιον εχθρό!

  Τι είναι ο φυσιολογικός καρδιακός ρυθμός;

Bonus Tip: Μην ξεχάσεις να υπενθυμίσεις στους καλεσμένους να μην έρθουν με άδεια χέρια, αλλά και να προσανατολίσεις κάποιους που ενδεχομένως να χρειάζονται βοήθεια. Τα μικρά gift box από την Doroset με προϊόντα περιποίησης, και τα φυτά εσωτερικού χώρου, είναι 2 επιλογές που δεν απογοητεύουν τον παραλήπτη.

  • Ατμόσφαιρα και Διακόσμηση

Για τον καθορισμό της διακόσμησης του πάρτυ, παίζει σαφώς ρόλο αν έχει επιλεχθεί κάποιο θέμα. Αυτό επηρεάζει τα προσκλητήρια, την απεικόνιση της τούρτας για γενέθλια στο lateau.gr και όλα τα αξεσουάρ πάρτυ εφόσον υπάρχουν (καπελάκια, πιάτα κλπ) αλλά πρωτίστως τα διακοσμητικά στοιχεία. Φτιάξε μια όμορφη ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας χρώματα, φωτισμό και αξεσουάρ που δένουν αρμονικά με το θέμα.
Ενίσχυσε τη διασκέδαση μεριμνώντας για τη μουσική, είτε βρίσκοντας/δημιουργώντας τις κατάλληλες playlist είτε προσλαμβάνοντας έναν επαγγελματία DJ, και ανάλογα με το πλήθος των ατόμων, σχεδίασε δραστηριότητες.  

  • Σχεδίασε τη Στιγμή της Έκπληξης

Δεν θα ήταν εντελώς κρίμα, αν η λεπτομερής και ενδελεχής προετοιμασία σου, σκόνταφτε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καταστρέφοντας το αποτέλεσμα; Σαφώς!

Η στιγμή της έκπληξης, είναι αυτή που προκαλεί τον απόλυτο ενθουσιασμό και προσφέρει το αξέχαστο κοκτέιλ συναισθημάτων.
Για να αποτρέψεις λοιπόν μια ανεπιθύμητη εξέλιξη, χρειάζεται να σχεδιάσεις τη στιγμή της άφιξης. Ποιος θα συνοδέψει τον πρωταγωνιστή της βραδιάς και με ποια αφορμή; Και πώς θα συνεισφέρει ενεργά στην κορύφωση της αγωνίας;

Συνοψίζοντας, για να διοργανώσεις το τέλειο πάρτυ έκπληξη, χρειάζεσαι κατά κύριο λόγο τρία συστατικά: αγάπη, φαντασία και προσοχή στη λεπτομέρεια!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

πώς να φτιάξετε ένα barbaron

Πώς να διαγράψετε μια σελίδα στο Facebook

πώς να αποπληρώσετε πολλά γρήγορα δάνεια