Πώς να κατεβάσετε ένα βίντεο από το youtube

Rate this post

Πώς να Κατεβάσετε ένα Βίντεο από το YouTube: Ολοκληρωμένος Οδηγός

Το YouTube έχει καταστεί ένα απαραίτητο εργαλείο για την καθημερινή μας ψυχαγωγία. Το κατέβασμα βίντεο από το YouTube, ωστόσο, μπορεί να φαίνεται πολύπλοκο. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε πώς να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube, ακόμη και χωρίς ειδικό λογισμικό.

Βήμα 1: Επιλογή Βίντεο

Αρχικά, πρέπει να επιλέξετε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε. Μπορείτε να ψάξετε για το βίντεο μέσα από την αναζήτηση του YouTube ή να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο του βίντεο, αν τον έχετε ήδη.

Βήμα 2: Αντιγραφή του Συνδέσμου

Αφού επιλέξετε το βίντεο, πρέπει να αντιγράψετε τον σύνδεσμο του βίντεο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό από τη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης ή κάνοντας δεξί κλικ στο βίντεο και επιλέγοντας ‘Αντιγραφή διεύθυνσης URL βίντεο’.

Βήμα 3: Χρήση Online Υπηρεσίας Κατεβάσματος

Υπάρχουν πολλές online υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube. Ένα παράδειγμα είναι το ‘ClipConverter’. Απλώς επισκεφτείτε την ιστοσελίδα, επικολλήστε τον σύνδεσμο του βίντεο και επιλέξτε ‘Συνέχεια’.

Βήμα 4: Επιλογή Μορφής και Ποιότητας

Αφού επικολλήσετε τον σύνδεσμο, η υπηρεσία θα σας προσφέρει διάφορες επιλογές για τη μορφή (MP4, MP3 κ.λπ.) και την ποιότητα του βίντεο. Επιλέξτε την επιθυμητή μορφή και ποιότητα και πατήστε ‘Κατέβασμα’.

  πώς μπορώ να δω τον κωδικό πρόσβασής μου στο facebook από το τηλέφωνό μου

Με αυτά τα βήματα, μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε οποιοδήποτε βίντεο από το YouTube, χωρίς την ανάγκη ειδικού λογισμικού. Είναι ένας απλός και γρήγορος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας βίντεο και να τα παρακολουθείτε οποιαδήποτε στιγμή, ακόμη και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πώς να συνδέσετε το τηλέφωνο με την τηλεόραση youtube

πώς να μπείτε στο Tik-Tok

πώς να πολλαπλασιάσετε ένα παραδεισένιο μήλο